DIENSTEN

SCHADEHERSTEL


DLM Gevelschadeherstel beschikt over een schat aan specifieke kennis en ervaring op het gebied van geveltechniek. Wij beheersen alle specialismen om stalen en aluminium gevels in topconditie te houden. Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van gevels aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert ten aanzien van duurzaamheid!

Bij nieuwbouwprojecten maar ook in het geval van schade en andere geveltechnische problemen van bestaande gebouwen, brengen wij een gedegen advies uit voor het herstel (in nieuwstaat). Daarnaast kunt u ons inzetten voor het restylen van bestaande gebouwen.


DE JUISTE ERVARING OP HET GEBIED VAN GEVELTECHNIEK

OPLEVER PUNTEN


De specialist op het gebied van schadeherstel aan stalengevels, aluminium gevels en ook composiet gevels. Onze monteurs hebben ervaring in het herstellen en overspuiten van complete gevels en gebouwen. Ons werkterrein stopt niet bij de landgrenzen, maar ook in Duitsland zijn we actief!

Voor bedrijven zoals de automotive, ketens en fabrikanten zijn wij gespecialiseerd in het collectief aanpassen van bedrijfsgebouwen, het wijzigen van kleuren en het restylen van gebouwen.


SERVICE IN HEEL NEDERLAND

RESTYLEN


DLM Gevelschadeherstel is gespecialiseerd in het renoveren van gevels, daken en gehele bedrijfspanden. Met een relatief kleine ingreep heeft u bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling. Uw bedrijfspand kan worden gerestyled door middel van diverse soorten gevelbeplating. U wordt uitgebreid geadviseerd over de diverse mogelijkheden en afwerking en kleuren naar uw wens.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijfspand te renoveren. Wij hebben ervaring met verschillende methodes en kunnen u hierin passend adviseren.

Schadeherstel aan gevelbeplating, sandwichpanelen, overheaddeuren en koelcellen.


OPTIMALE BEGELEIDING BIJ HET RESTYLEN