SCHADEHERSTEL


DLM Gevelschadeherstel beschikt over een schat aan specifieke kennis en ervaring op het gebied van geveltechniek. Wij beheersen alle specialismen om stalen en aluminium gevels in topconditie te houden. Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van gevels aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert ten aanzien van duurzaamheid!

Bij nieuwbouwprojecten maar ook in het geval van schade en andere geveltechnische problemen van bestaande gebouwen, brengen wij een gedegen advies uit voor het herstel (in nieuwstaat). Daarnaast kunt u ons inzetten voor het restylen van bestaande gebouwen.


DE JUISTE ERVARING OP HET GEBIED VAN GEVELTECHNIEK

OPLEVER PUNTEN


De specialist op het gebied van schadeherstel aan stalengevels, aluminium gevels en ook composiet gevels. Onze monteurs hebben ervaring in het herstellen en overspuiten van complete gevels en gebouwen. Ons werkterrein stopt niet bij de landgrenzen, maar ook in Duitsland zijn we actief!

Voor bedrijven zoals de automotive, ketens en fabrikanten zijn wij gespecialiseerd in het collectief aanpassen van bedrijfsgebouwen, het wijzigen van kleuren en het restylen van gebouwen.


SERVICE IN HEEL NEDERLAND

RESTYLEN


DLM Gevelschadeherstel is gespecialiseerd in het renoveren van gevels, daken en gehele bedrijfspanden. Met een relatief kleine ingreep heeft u bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling. Uw bedrijfspand kan worden gerestyled door middel van diverse soorten gevelbeplating. U wordt uitgebreid geadviseerd over de diverse mogelijkheden en afwerking en kleuren naar uw wens.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijfspand te renoveren. Wij hebben ervaring met verschillende methodes en kunnen u hierin passend adviseren.

Schadeherstel aan gevelbeplating, sandwichpanelen, overheaddeuren en koelcellen.


OPTIMALE BEGELEIDING BIJ HET RESTYLEN

LATEX SPUITEN


U wilt u wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Denk dan eens aan het voordelig spuiten van latexverf in plaats van rollen! Latex spuiten is namelijk de manier om snel op een streeploze manier verf aan te brengen op muren en plafonds.

Omdat deze manier van een woning schilderen erg voordelig is en snel gaat is het erg populair in nieuwbouwwoningen, latexspuiters kunnen immers in 1 dag de gehele woning verven. Maar ook het verven van wanden of plafonds in kleinere aantallen is natuurlijk mogelijk.

De gemiddelde m2 prijzen van latex spuiten liggen in het algemeen een stuk lager dan die van het ouderwetse rollen met de stok. Het verf puiten van latex muurverf gaat een stuk sneller en geeft een veel mooier eindresultaat dan u gewend bent van het rollen van van muren en plafonds.


OFFERTE AANVRAGEN