Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid staan binnen DLM Gevelschadeherstel centraal. Zo beschikken wij over de vereiste VCA documenten en zijn wij gecertificeerd volgens ISO NEN 9001 normen.

DLM Gevelschadeherstel

WIE ZIJN WIJ


Wij zijn specialist in gevelschadeherstel en restyling. We werken voortdurend aan verbetering van onze diensten. Voor deze continue innovatie houden we nauw contact met nationale en internationale verffabrikanten. Deze vernieuwingsgerichtheid stelt ons in staat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laksystemen en kleurtechnieken toe te passen. Waar mogelijk werken wij met dezelfde laksystemen die ook gebruikt worden bij de fabricage van de panelen en kozijnen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we op locatie, elk type paneel herstellen. En het maakt niet uit of het nu om productieschade gaat, kleurverschil tussen panelen of schade die is ontstaan tijdens transport of montage.

DE BASIS VAN ONS BEDRIJF


Als geen ander kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsgebouw er stralend bij staat. Vanuit onze rol hebben we ons ontwikkeld tot een specialist. De diensten die wij aanbieden betreffen het repareren en restylen van (bedrijfs) gevels en aluminium kozijnen. We werken snel en efficiënt: zo kunnen we in no time het exterieur van een gebouw geheel restylen. En wilt u er altijd van verzekerd zijn dat de gevels van uw gebouw(en) in topconditie verkeren, dan kunt u het complete beheer aan ons uitbesteden. Gezien onze expertise worden we daarnaast vaak ingeschakeld voor schade aan gevelpanelen.

Wij werken met goed geschoold personeel, die de juiste diploma's en certificeringen hebben behaald. Beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening.